Meeskond

Andres Juhkam

MA (majandus) ja MA (õigusteadus)

+372 501 5752
andres.juhkam@oasiscapital.ee

Andres omab ettevõtete finantsnõustamise kogemust alates 2001. aastast ning tegutseb riiklikult tunnustatud finantseksperdina alates 2008. aastast.

Andresel on Tartu Ülikoolist magistrikraadi majandusteaduses (2000.a.) ja õigusteaduses (2016.a). Andres kaitses Tartu Ülikooli õigusteaduskonnas magistrikraadi teemal “Võlgniku ja võlausaldajate huvide kaitse saneerimiskava esitamisel ja koostamisel“.

Andres on töötanud Eesti Panga pangajärelevalves ning üle 12 aasta Tartu Ülikooli majandusteaduskonnas rahanduse valdkonna õppejõuna, kus õpetatavateks aineteks olid ettevõtte rahandus, M&A, finantsriskide juhtimine ja derivatiivid ja riskikapital. Alates 2012.aastast töötab ettevõttes partnerina.

Andrese valdkondadeks on ettevõtete saneerimisnõustamine, finantsekspertiisid kohtumenetlustes ning ettevõtete/osaluste väärtuse hindamine. Ettevõtete saneerimiste valdkonnas omab Andres Eestis üht suuremat kogemustepagasit.

Marko Karu

+372 501 1371

Marko on lõpetanud 1994. aastal Tarti Ülikooli majandusteaduskonna rahanduse ja krediidi eriala.

Marko omab ettevõtete nõustamiskogemust alates 1996. aastast. Marko valdkondadeks on raamatupidamine, finantsarvestus ja maksundus. Marko pakub ettevõtetele raamatupidamisteenust.